Kultography

Leia hercegnő is visszatér az új Star Warsban

Leia hercegnő is visszatér az új Star Warsban

Kultography írása itt: - 2013-03-07 08:00

A jelenleg előkészületben lévő hetedik Star Wars-filmben úgy látszik, hogy több idősebb, az első filmben megkedvelt színész visszatérhet. Fisher a Palm Beach Illustrated című lapnak adott interjúban árulta el, hogy benne lesz a produkcióban. Az 57 éves színésznő azt is elmondta, hogy szerinte hogyan változott az általa alakított hercegnő az eltelt idők során. „Egy intergalaktikus idősek otthonában él" - mondta nevetve, de hozzáfűzte: „olyan lehet, mint volt, talán egy kicsit lassúbb, és nem veti már bele magát olyan hévvel a küzdelmekbe".

Februárban az egykor Luke Skywalkert játszó Mark Hamill mesélt arról az Entertainment Tonightnak, hogy George Lucasszal, az űreposz atyjával már beszélt a régi szereplőgárda visszatérésének lehetőségéről. A színész azonban megjegyezte, hogy saját lehetséges szerepéről még nem váltott szót sem Kathleen Kennedyvel, az új Star Wars-epizód producerével, sem a forgatókönyvet író Mike Arndttal - idézte fel szerdán Hamill nyilatkozatát a The Hollywood Reporter online kiadása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása