Kultography

ByeAlex nyerte A Dalt

ByeAlex nyerte A Dalt

Kultography írása itt: - 2013-03-02 22:26

A döntőt Vastag Tamás kezdte, őt követte Keresztes Ildikó, Kállay Saunders András, Radics Gigi, Rácz Gergő, Pál Dénes és Agárdi Szilvi, Cserpes Laura, végül pedig ByeAlex. Az énekesek produkciója után közvetlenül a zsűri most csak véleményt mondott, pontozni nem pontozott. Miután mindenki elénekelte a dalát, kiválasztották azt a négy előadót, akikre a közönség szavazhatott. Végül, ahogy arra számítani lehetett, a közönség ByeAlex, Vastag Tamás, Radics Gigi és Kállay Saunders András közül választhatta ki, hogy ki menjen Malmőbe májusban. A zsűri szavazati alapján ByeAlex a negyedik lett, a közönség mégis úgy döntött, őt küldik Malmőbe.

A zsűri tagjai külön-külön, írásban szavaztak, utána olvasták fel döntésüket. Négy helyre rangsorolhatták az előadókat, ezek alapján adtak pontot nekik. Akit negyedik helyre tettek négy pontot kapott, a harmadik hatot, a második nyolcat, míg az első tízet. A zsűri tagjai a következőképpen szavaztak: Rakonczai Viktor Radics Giginek adott 10 pontot, Kállay Saunder Andrásnak nyolcat, Vastag Tamásnak hatot, Keresztes Ildikónak pedig négyet. Valkó Csaba sorrendje:  Kállay Saunders András (10), Radics Gigi (8), ByeAlex (6), Vastag Tamás (4). Rúzs Magdinál az első két helyezett ugyanez a két ember volt, ebben a sorrendben, a harmadik helyre nála ByeAlex került, a negyedik pedig Keresztes Ildikó lett. Rákay Philipnél így alakultak a helyezések: Radics Gigi (10), Kállay Saunders András (8), Vastag Tamás (6), Cserpes Laura (4), míg Csiszár Jenő így szavazott: Kállay Saunders András (10), Radics Gigi (8), Vastag Tamás (6), ByeAlex (4).

A zsűri megítélése szerint Kállay Saunders András dala, illetve az egész, amit csinál nagyon nemzetközi, Radics Gigi esetében pedig a tehetségét és tökéletes hangját emelték ki, amire nyáron Quincy Jones azt is mondta, hogy benne van a top 5 hangban.

A műsorban elhangzott információk szerint több mint 244 ezer szavazat érkezett az este folyamán a versenyzőkre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása