Kultography

Jön az új Dan Brown-könyv

Jön az új Dan Brown-könyv

Kultography írása itt: - 2013-03-01 18:45

A szerző magyar kiadójának, a GABO kiadónak a honlapján megjelent információk szerint az új történet Firenzében játszótik majd, és a történelem egyik legmaradandóbb és legrejtélyesebb irodalmi mesterműve körül forog.

Az Amazon nem sokkal a bejelentés után belistázta a könyvet, amely szerint „Olaszország szívében a harvardi szimbólumszakértő professzor, Robert Langdon alászáll egy félelmetes világba, amelynek központjában a történelem egyik legmaradandóbb és legrejtélyesebb irodalmi mesterműve, Dante Pokla áll“.
Langdon a firenzei környezetben száll harcba dermesztő ellenfelével, és viaskodik egy szellemes rejtvénnyel, amelynek révén a klasszikus művészet, a titkos átjárók és a futurisztikus tudomány világában találja magát. A főhős Dante komor hangulatú elbeszélő költeményét alapul véve fut versenyt az idővel, hogy megtalálja a válaszokat, és eldöntse, kiben bízhat – mielőtt a világ jóvátehetetlenül megváltozik.

A kiadó honlapján arra vonatkozóan nem találtunk inforációt, hogy magyarul mikor jelenik meg a kötet. Amerikában május 14-én jelenik meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása