Kultography

Magna Cum Laude koncert a Barba Negrában

Magna Cum Laude koncert a Barba Negrában

Kultography írása itt: - 2013-02-25 12:58

A sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak, alig több mint egy évtized alatt.

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes a tavalyi évet már új billentyűsével, Lesták Marcival zakatolta végig. A fiatal muzsikus remekül beilleszkedett és játékával az MCL dalok még különlegesebbé váltak. A fesztiválokkal, önálló koncertekkel, akusztikus produkciókkal zsúfolt szezont tavaly decemberben ismét egy hatalmas sikerű, teltházas koncerttel zárták a SYMA Csarnokban.

A két hónapos pihenőt követően a zenekar újult erővel, az összes régi és új slágerével érkezik a remek hangulatú klub színpadára. A látogatók minden bizonnyal egy fergeteges, dinamikus estére számíthatnak, ahol zenész és hallgató együtt rázza le magáról a hosszúra nyúlt tél depresszióját.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása