Kultography

Harrison Ford visszatérhet a Csillagok háborújába

Harrison Ford visszatérhet a Csillagok háborújába

Kultography írása itt: - 2013-02-15 20:11

A Huffington Post cikke szerint a hírt, amely arról szól, hogy Ford már alá is írta a szerződését, Umberto „El Mayimbe" Gonzalez (Latino Review szerzője) tudatta a Fox News Latinóval. Az EW.com újságírója szerint azonban még csak a tárgyalások zajlanak, hónapok telhetnek el mire Harrison Ford aláírja (ha aláírja) a megállapodást. A színész szóvivője egyelőre egyik hírt sem erősítette meg.

Már novemberben cikkeztek arról, hogy Harrison Fordot érdekli a visszatérés, bár ezzel kapcsolatban egy kérése volt, szeretné, hogy Han Solo meghaljon az új részben. A színész korábban is szerette volna, hogy Solo elhalálozzon, George Lucas akkor azonban úgy döntött, ez pénzügyi szempontok miatt nem történhet meg.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása