Kultography

Bocuse d'Or: Széll Tamás és a magyar csapat a 10. helyen végzett

Bocuse d'Or: Széll Tamás és a magyar csapat a 10. helyen végzett

Kultography írása itt: - 2013-01-30 19:00

A döntőn az amerikai, az európai, valamint az ázsiai kontinentális döntők legjobbjai indulhattak, összesen 24 ország séfje. Széll Tamás a tavalyi márciusi európai fináléban Brüsszelben elért kilencedik helyezésével szerzett jogot arra, hogy részt vegyen a globális döntőben.

Az első helyen Franciaország séfje, Thibaut Ruggeri végzett, az ezüstérmet a dán csapat, Jeppe Foldager és Christoffer Brink kapta, míg a harmadik helyen a japán séf, Norijuki Hamada menüsora végzett.

A legjobb húsfogást a britek készítették, és nekik volt a legjobb segítőjük is. A halmenük közül a zsűri a norvég fogást találta a legjobbnak.

Magyarországot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje és csapata képviselte, ők a tizedik a helyen végeztek.

Forrás: MTI/Kultography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása