A döntőn az amerikai, az európai, valamint az ázsiai kontinentális döntők legjobbjai indulhattak, összesen 24 ország séfje. Széll Tamás a tavalyi márciusi európai fináléban Brüsszelben elért kilencedik helyezésével szerzett jogot arra, hogy részt vegyen a globális döntőben.
Az első helyen Franciaország séfje, Thibaut Ruggeri végzett, az ezüstérmet a dán csapat, Jeppe Foldager és Christoffer Brink kapta, míg a harmadik helyen a japán séf, Norijuki Hamada menüsora végzett.
A legjobb húsfogást a britek készítették, és nekik volt a legjobb segítőjük is. A halmenük közül a zsűri a norvég fogást találta a legjobbnak.
Magyarországot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje és csapata képviselte, ők a tizedik a helyen végeztek.
Forrás: MTI/Kultography
Kommentek