Kultography

A Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle fődíját nyerte Az ember tragédiája

A Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle fődíját nyerte Az ember tragédiája

Kultography írása itt: - 2012-10-15 14:40

A nemzetközi fesztiválon 65 képzőművészeti témájú, kísérleti és animációs alkotás versengett,  a második díjat a lengyel A poszter másik oldala című film nyerte (rendező: Marcin Latałło), a harmadik helyezett a Memoir című animációs rövidfilm alkotója, Ulrich Gábor lett.

A következő másfél hónap különösen eseménydús lesz a film életében: a krakkói 19. Etiuda & Anima Fesztiválon és Prágában Jankovics Marcell jelenlétében vetítik a filmet, a portugáliai Espinhóban megrendezett 34. Cinanima Nemzetközi Filmfesztiválon pedig a három versenyfilm egyike lesz. Novemberben a tengerentúlra is eljut Jankovics Madách-adaptációja, Los Angeles-ben a Magyar Filmhéten kerül vetítésre, Kanadában pedig a Waterloo Nemzetközi Animációs Filmfesztivál hivatalos programjában szerepel majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása