Kultography

A szőlőpálinka és a mangalica kolbász volt a kóstolók kedvence

A szőlőpálinka és a mangalica kolbász volt a kóstolók kedvence

Kultography írása itt: - 2012-10-08 14:10

Habár egyre több gasztrofesztivál várja a vendégeket, ez nem látszott meg ezen a hétvégén, az időjárás is a rendezőknek kedvezett, akik 40 kiállítóval és több mint 400 pálinkával várták az ínyenceket. A hazai ízek mellett népszerű volt a vendégként bemutatkozó mexikói konyha (erről hamarosan külön is beszámolunk).

A hagyományteremtő célzattal létrejött Budavári Pálinka – és Kolbászfesztivál jövő ősszel is megnyitja kapuit, amikor egy újabb ország és annak nemzeti itala mutatkozik be. De májusban is érdemes lesz föllátogatni a Várba, ugyanis a tavaszi, Budapesti Pálinkafesztiválon a szilva és a barack éve után a meggyből készült párlatok, valamint az év meggypálinkája kapja a főszerepet.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása