Kultography

Mozikban a Vadállatok, a könyvesboltokban pedig A gandzsa urai

Mozikban a Vadállatok, a könyvesboltokban pedig A gandzsa urai

Kultography írása itt: - 2012-09-28 09:30

A könyvnek most megjelent a történet előzménye is, A gandzsa urai, ennek az első két fejezetét olvashatjátok most.

1.

A kurva anyját.

Laguna Beach, Kalifornia

2005

2.

O pontosan ezt gondolja, amint ott ül Chon és Ben között a padon a Main Beachen, és csajt keres nekik.

– Az ott? – kérdi, és egy BB­re (Baywatch Bula) mutat, amint nem messze tőlük riszálja magát.

Chon megrázza a fejét.

Egy kicsit nagyképűen, gondolja O. Chon ahhoz képest elég válogatós, hogy ideje jelentős részét Afganisztánban vagy Irakban tölti, és vagy rajzolt japcsi csajokat nézeget, vagy burkába öltözött helyi nőket.

O­nak hirtelen bevillan, hogy ez a burkadolog marha szexi tud lenni, ha ügyesen csinálja.

Amiatt a hárem­izé miatt. Aha, hát azt nem. A burka, az O­nak nem fog játszani. Eleve olyan kicsi, meg ha feketét kellene hordania, akkor akkorának látszana, mint egy letakart gyerekszék egy lakatlan házban. Ezt a szőke hajat nem szabad elrejteni, azok az élénken csillogó szemek meg nem nézhetik a világot egy nikáb mögül.

O­nak a napsütés a lételeme. Kaliforniai csaj. Namost, O amennyire kicsi, Chon annyira vékony. O szerint még vékonyabb, mint szokott lenni. Mindig is szálkás volt, de most akár szálka is mehet a tenyerébe, ha hozzáér. És O nagyon szereti azt a rövidre nyírt, majdnem borotvált haját.

– És az? – mutatja O azt a turistakinézetű barnát a nagy mellekkel meg a retró orrával.

Chon a fejét rázza.

Ben közben egy szót sem szól, olyan, mint egy szfinx, ami finoman szólva is szerepcsere, mert rendszerint Ben a közlékenyebb kettejük közül. Jó, azért a mérce annyira nem magas, mert Chon alapvetően nem szokott beszélni, kivéve amikor bekattan, mert akkor csak fossa a szót megállás nélkül.

Miközben Ben a közlékenyebb, gondolja O, egyben ő az, aki inkább a nadrágjában tudja tartani a farkát.

Ben a Folyamatos Monogámia híve, Chon meg Az Egyszerre Több Nőt Szolgáljunk Ki gyakorlatát részesíti előnyben. O azonban azt is tudja, hogy mindketten – bár Chon Bennél jobban – kihasználják a Turistacsajokat, akik csak bámulják őket, amint strandröplabdáznak az óceán mellett, ami csak pár lépésre található a Hotel Lagunától. O ezeket a találkozásokat csak DuSZoSZeZuK­nak hívja.

Dugás – Szobaszerviz – Zuhany – Kifelé. – Nagyjából erről is van szó – ismerte el Chon. Bár néha a szobaszerviz kimarad. A zuhany viszont soha. Ez az egyetlen mód a túlélésre a strandröplabdameccsek között. Ha van zuhany, azonnal állj be alá. A szokásról otthon sem képes elfeledkezni. Szóval Chon beismerte, hogy bizony matinézik ő rendesen a Hotel Lagunában, a Ritzben, a St. Regisben meg a Montage­ban nemcsak turis­ tacsajokkal, hanem Narancsvidék Trófeafeleségeivel is, bár a kettő közt szigorúan csak átmeneti ideig van különbség.

Ez a helyzet Chonnal – teljesen őszinte. Nem színlel, nem kertel, és nem kér bocsánatot. O képtelen eldönteni, hogy azért­e, mert ennyire erkölcsös, vagy mert ennyire magas ívről leszarja az egészet.

Most odafordul hozzá, és így szól: – Még egy dobásod van. Gondold meg alaposan.

Ezt a játékot játsszák: Randizós Kosárlabda. Meg kell tippelni a másik szexuális preferenciáját, aztán dobni vagy egy, vagy kettő, vagy három büntetőt. Állati játék, ha az ember be van állítva, és most – Ben és Chon füvének köszönhetően – be vannak állítva.

(Ami nem is igazán fû, hanem hidrokeverék, amit „Szombat A Parkban”­ nak hívnak, mert elég két slukk, és minden nap szombat lesz, és minden hely a park.)

O rendszerint az RK Michael Jordane, de most valahogy az istennek se akar beletalálni a kosárba.

– Na? – kérdi Chon. – Egy igazán jó helyzetre várok – feleli O, és a strandot pásztázza. Chon megjárta Afganisztánt, megjárta Irakot... ...szóval ez egzotikus, bejön neki. O egy gyönyörű dél­ázsiai lányra mutat, tündöklő fekete haja oltári jó kontrasztot alkot fehér fürdőruhájával. – Az ott.

– Passz – feleli Chon. – Nem az esetem. – Milyen az eseted? – kérdi O frusztráltan. – Napbarnított – válaszolja Chon –, vékony, az arca édes, nagy barna szemek, hosszú szempillák. O Ben felé fordul. – Ben, Chon meg akarja dugni Bambit.

Játék:

Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi két kérdésre, 5 ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyben Don Winslow Vadállatok és A gandzsa urai című könyve található, illetve egy páros belépő Oliver Stone Vadállatok című filmjének premier előtti vetítésére, amely október 3-án este 19 órakor lesz a Mammut moziban.

1.) Don Winslownak hány könyve jelent meg összesen az Agave kiadónál és mi a címük?
2.) Ki játssza Oliver Stone filmjében O-t, Chont és Bent?

A válaszokat a jatek@kultography.hu e-mail címre várjuk. Az e-mail tárgyába írjátok bele: Vadállatok

Beküldési határidő: szeptember 30. vasárnap este, 20 óra

(A játékban csak azok vehetnek részt, akik az e-mailbe beleírják a postacímüket, illetve telefonszámukat is. Erre azért van szükség, mert a nyereményt futárszolgálat viszi ki, időpontegyeztetés miatt telefonálnak.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása