Kultography

Új könyvsorozat Magyarország legnépszerűbb regényének írójától

Új könyvsorozat Magyarország legnépszerűbb regényének írójától

Kultography írása itt: - 2012-09-05 15:00

A Nagy Könyv versenyen, 2005-ben az olvasóközönség szavazatai alapján az Egri csillagok lett a legnépszerűbb magyar regény.

A magyar irodalom kiválóságai, Jókai Mór, Mikszáth Kálmán, Karinthy Frigyes műveinek kiadását most annak az írónak a népszerűsítése követi, aki mindent önmaga akar felfedezni, ezért élete szüntelen megfigyelés, kutatás, elmélkedés és önképzés volt.

Gárdonyi történelmi regényeinek vonzerejét az adja, ami novelláiét: egyszerű emberek szép erkölcsisége, elégikus, bölcs és nyugodt életvállalása. Az elegáns, aranyozott, díszkötéses sorozat első három kötete: Ábel és Eszter, Isten rabjai, Ida regénye.

Az első kötet bevezető áron 595 forintért megvásárolható az újságárusoknál.
A további kötetek ára: 1590 Ft. A sorozat újabb részei megvásárolhatók kéthetente az újságárusoknál, vagy megrendelhetőek a kiadónál.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása