Kultography

Ricky Martin tévésorozatban vállal szerepet

Ricky Martin tévésorozatban vállal szerepet

Kultography írása itt: - 2012-07-31 19:30

Az utóbbi időben inkább a színészi karrierjére koncentráló énekes élete első saját tévésorozatába vág, amelyben ő lesz a főszereplő. Ricky Martin amellett, hogy többszörös platinalemezes előadó jelenleg az Evita című musical Broadway-feldolgozásában játszik és nemrég vállalt egy kisebb szerepet az éneklő tinédzserekről szóló Glee - Sztárok leszünk! sorozat egy epizódjában.

A leginkább énekesként ismert sztár olyan slágereket tudhat magáénak, mint a "The Cup of Life vagy a " Livin' La Vida Loca", ám a színészet sem áll távol tőle. Az 1990-es évek közepén feltűnt a nagy sikerű General Hospital című kórházsorozatban és a Broadway deszkáin is visszatérőnek számít, hiszen a nézők ezelőtt már láthatták A nyomorultakban is.

Most ehhez a listához kívánja hozzáadni a "tévésztár"-jelzőt úgy, hogy a Glee-beli szerepe előtti utolsó, bármilyen módon is a filmkészítéshez kapcsolódó munkája az 1999-es Kéz-őrület című horror-komédiában volt, ahol önmagát játszotta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása