Kultography

Nemzetközi Improvizáció Fesztivál a SÍN Kulturális Központban

Nemzetközi Improvizáció Fesztivál a SÍN Kulturális Központban

Kultography írása itt: - 2012-06-30 17:30

A Kontakt Budapest és a SÍN Kulturális Központ szervezésében megvalósuló fesztivál a korábbi évek hagyományától eltérően nem önálló vendégtanárokat, hanem az amerikai Lower Left társulatot látja vendégül, amelynek tagjai kurzusokat tartanak és július 2-án bemutatják előadásukat is.

Nina Martin, a társulat egyik alapítója kiemelkedő alakja az improvizatív tánc műfajának. Ensemble Thinking (csoportos gondolkodás) elnevezésű metodikáját fesztiválokon, egyetemeken, különböző képzési programokban tanítja a világ minden pontján.

Az érdeklődőket az idei fesztiválon is számos kurzus és előadás várja, amelyekről a www.kontaktbudapest.hu oldalon található részletes leírás és jelentkezni is a honlapon lehet. Reggeltől estig ajánlanak órákat, a programban szerepel kontakt táncház kicsinek, valamint kezdő órák, nyitott órák, szakmai beszélgetések, esténként pedig a táncosok és zenészek közös improvizációja is várja az érdeklődőket. A kurzusokon bárki részt vehet tudásszinttől függetlenül.

A fesztiválon a Lower Left és a Company ST közös bemutatója, majd a Lower Left Horizontal Distance című előadása látható. Az egyik este a tanárok produkcióját, egy másikon pedig a résztvevők előadását is láthatja a közönség.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása