Kultography

Harcias nők és világ elleni küzdelem Farrell új filmjében

Harcias nők és világ elleni küzdelem Farrell új filmjében

Kultography írása itt: - 2012-06-29 16:20

Az emlékmás – amelynek hazai bemutatója augusztusra várható – a digitális technika minden eszközét bevető akció sci-fi, amelyben fontos szerepet kapnak a harcias nők is. A történetben Kate Beckinsale és Jessica Biel olyan figurát alakít, akitől a férfiaknak is bőven van miért félniük. Farrell jó néhányszor össze is méri az erejét velük.

„Megtörtént már velem párszor, hogy filmezés közben véletlenül képen vágtam a partnerem” – vallotta be Farrell. – „Utána mindig nagyon furdalt a lelkiismeret. De nőkkel ugyanezt… tényleg ciki. Bár a Kate-tel való csókjelenetem jobban zavarba hozott.”

Az emlékmás-t a Die Hard 4.0-val és az Underworld-filmekkel ismertté vált Len Wiseman rendezi, vagyis Kate Beckinsale férje – ez is oka lehet annak, hogy a színészt zavarba hozta a csókjelenet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása