Kultography

Budapesten ad koncertet a Keane

Budapesten ad koncertet a Keane

Kultography írása itt: - 2012-06-29 11:30

Az 1997-ben alakult zenekar számára a nagy áttörést a Hopes and Fears debütáló albumuk jelentette. Csak az Egyesült Királyságban kilencszeres platinalemez lett, 72 hétig szerepelt az angol slágerlistán, világszinten pedig közel 6 millió példányt adtak el belőle. Azóta minden albumuk az angol lista első helyén kezdett, többször szavazták meg aktuális lemezüket az Év Albumának Angliában, és sok más országban. Mindemellett pedig számtalan díj és elismerés tulajdonosai lettek.

Májusban megjelent Strangeland című albumuk angol turnéja után Európa szerte is koncerteket adnak, a helyszínek között végre Budapest is szerepel.

Az október 30-i koncertre belépőkhöz elsőként a hivatalos Keane rajongói klub tagjai juthatnak július 3-án 10 órától, 2 napon keresztül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása