Kultography

A Design Világnapját idén a slow design jegyében rendezik

A Design Világnapját idén a slow design jegyében rendezik

Kultography írása itt: - 2012-06-14 13:00

Az Icsid (Ipari Formatervezési Társaságok Nemzetközi Szövetsége) megalakulásának 50. évfordulója alkalmából, 2007. június 29-én hirdette meg először a Design Világnapját. Ezen a napon világszerte együtt ünnepelnek a tervezők és a designrajongók. A nemzetközi megmozdulás célja, hogy a design jelentőségét, nem csak a szakma, hanem a nagyközönség felé is hangsúlyozza.

Idén a Magyar Formatervezési Tanács és a Forum Hungaricum közös meghívására a holland és egyben az európai design élet kulcsfontosságú szereplője, Zuzanna Skalska trendkutató, tervezési stratéga tart előadást, amely egyben a Design Hét Budapest fesztivál bevezető eseménye. A prezentáció fókuszában a nemzetközi design trendek mellett, csatlakozva az idei designfeszt tematikájához, a Slow Design áll.

A június 29-én délelőtt 10.00-kor kezdődő előadásra a Design Terminál Erzsébet téri épületében (Budapest V. ker., Erzsébet tér 13.) kerül sor. Az előadás angol nyelvű, a szervezők magyar nyelvű tolmácsolást biztosítanak; a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő email címen lehet június 25-ig: mfti@hipo.gov.hu.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása