Kultography

Jack és Jill

Jack és Jill

Kultography írása itt: - 2012-06-13 14:33

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás napján beüt a ménkű: meglátogatja őket a családfő, Jack ikertestvére, Jill.

Az ikrek elképesztően hasonlítanak egymásra: abban is egyformák, hogy alig viselik el a másikat. Igaz, Jillt valóban képtelenség kibírni. A nő hisztis, kiszámíthatatlan, akaratos, és a medencében szeret jet-skizni. Látogatása idejére a villa és kertje háborús zónává válik, a testvérek kiássák a csatabárdot, és semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, ha kicsit kínozhatják a másikat. Egyedül Al Pacino nem érti az egészet. Ő halálosan beleszeret Jillbe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása