Kultography

20. Jubileumi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál Pakson

20. Jubileumi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál Pakson

Kultography írása itt: - 2012-06-12 16:00

A jubileumi évben három világsztár, a Yes billentyűse, Rick Wakeman & The English Rock Ensemble, a Deep Purple együttesben is megfordult Glenn Hughes és a Uriah Heep alapító Ken Hensley & Live Fire neve fémjelzi a rendezvényt. Mellettük az olasz Red Wine Serenaders akusztikus formáció, valamint néhány éves szünet után a Johhny „the Pirates” Spence & Doctor's Order együttes révén ismét színpadra áll finn zenekar is. Érkezik zenekar Svédországból (The Roulettes), valamint a Kepes Róbert emlékkoncertre Szűcs Gábor és Katona Tamás is hazalátogat.

A hagyományossá lett szombat délelőtti rövid koncertek mellett a jubileumi fesztivál alkalmával vasárnap délelőtt is lesz templomi koncert, ahol Rick Wakeman ad akusztikus zongora koncertet Steinway zongorán.

Emellett a Gastroblues Klubban koncertek és Jam Session örömzenélések, az ESZI Parkban ingyenes szabadtéri koncertek, továbbá gasztronómiai bemutatók, borbarát találkozó, illetve jótékony célú főzőverseny várja a vendégeket. Utóbbi esetében a gyűjtést Paks testvérvárosának, a kárpátaljai Visk község magyar óvodájának létrehozására szánják a szervezők.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása