Kultography

Ismét Harley Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Ismét Harley Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Kultography írása itt: - 2012-06-02 15:00

Az idei fesztiválon kiemelt jelentőséggel kezelik a balesetmentes közlekedés fontosságát és a közlekedésbiztonság előtérbe helyezését. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Nemzeti Közelekedési Hatóság helyszíni programokkal, vezetéstechnikai bemutatókkal, szaktanácsadással kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a motorozás szépségei mellett felhívják a figyelmet annak veszélyeire is.

Az eseményt immár hagyományosan az alsóörsi Európa Kempingben tartják meg. "A rendezvény sikerét bizonyítja, hogy a résztvevők jelentős tábora a világ számos pontjáról érkezik, hogy társaikkal együtt ünnepeljék a motoros életérzést és a balatoni nyári szezon kezdetét" - írták a szervezők.

Beszámolójuk szerint a fesztivál öt napját a motorok mellett az igényes zenei program is jelentősen meghatározza. Több mint 35 külföldi és nagy rajongótáborral rendelkező magyar zenekar gondoskodik a fesztiválozók szórakoztatásáról. Fellépnek Alsóörsön a hetvenes évek ikonjai, az angol Sweet, valamint a skót Nazareth, és olyan magyar bandák, mint az Edda Művek, a Tankcsapda, a Firkin, Deák Bill Gyula, a Paddy and the Rats, a Mystery Gang, a Magna Cum Laude, a Balkán Fanatik és a Riddim Colony is.

A motoros ünnep csúcspontja a szombati parádé lesz, amelynek keretében a Balaton-felvidék legszebb útvonalán halad végig több ezer motoros. A rendezvényen nem maradhatnak el a látványos kaszkadőr-bemutatók, a játékos vetélkedők és a nagy népszerűségnek örvendő balatoni motoros túrák sem, amelyek hozzájárulnak az országimázs növeléséhez - olvasható az összegzésben.

Az esemény zárónapja, a vasárnap a családoké, színpadra lép a Megasztár hat énekese is, hogy szórakoztassa a közönséget és az SOS Gyermekfalu lakóit. Immár harmadik éve működnek együtt a szervezők a Pannon Várszínházzal, amely ezen a napon A dzsungel könyve című musicalt mutatja be.

Az eseményről további információk az Open Road Fest vagy Hog Rally oldalakon olvashatók.

Forrás: MTI/Kultography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása