Kultography

Grammy-díjas rapper az Akváriumban

Grammy-díjas rapper az Akváriumban

Kultography írása itt: - 2012-06-01 13:40

A 7. éve futó Crazy Stylez koncertsorozat immáron 20. alkalommal hoz el hozzánk egy igazi amerikai legendát: Snoop Dogg, Busta Rhymes, Xzibit és sok más után Big Daddy Kane ad koncertet.

Big Daddy Kane a gyors rap nagymestere. Az elsők között volt, aki gyors szövegeivel utat nyitott egy új hip hop stílusnak.  Raw című underground klasszikusával robbant be a köztudatba, innentől kezdve zenéi futótűzként terjedtek. Big Daddy olyannyira ismert lett, hogy stílusával, jellegzetes bársony ruháival, vastag nyakláncaival és négyujjas gyűrűjével divatot teremtett a ’90-es években. Neve két részből tevődik össze. A „Big Daddy” Frankie Avalon Beach Party című régi filmjéből származik, a „Kane” név pedig egy népszerű tévésorozatból, a Kung-Fuból ered.

Big Daddy Kane most először érkezik hazánkba, akinek fellépése előtt graffiti kiállítás és break tánc bemutató várja a közönséget.

A jegyek ára elővételben 3000, a helyszínen 4000 forint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása