Kultography

 Akció ételallergiások részére

Akció ételallergiások részére

Kultography írása itt: - 2012-05-31 12:20

Egyelőre nagyon kevés olyan vendéglátó hely van, ahol felkészültek a diétázó vendégekre. Éppen ezért a Majomkenyér.hu elsőként a SzendZso kávézóval indít közös projektet, amelynek keretében a budai reggeliző - napi menüjét kiegészítve - a Majomkenyér.hu dietetikusa által összeállított  tej- és cukormentes ételeket is kínál egy hónapon keresztül, június 4-től.

A közösen forgatott videóban tej- és cukormentes ételeket főző séf és tulajdonos Horváth Zsolt azt mondja: nyitottak az új dolgokra, ugyanakkor menüket is készítő bisztróként akkor tudnak hosszú távon mentes ételeket az étlapon tartani, ha a vendégek igénylik, keresik azokat.

Az oldal emellett jótékonysági akciót is szervez, melyre június 1. és szeptember 15. között pályázhatnak azok a családok, akiknek a gyermeke ételallergiás és a plusz kiadások megterhelik a családi kasszát. A jelentkezők között mentes ajándékcsomagokat sorsolnak ki az akcióhoz csatlakozó gyártók, forgalmazok, üzletek, éttermek felajánlásaiból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása