Kultography

Több mint 200 moziban közvetítik a Westlife búcsúkoncertjét

Több mint 200 moziban közvetítik a Westlife búcsúkoncertjét

Kultography írása itt: - 2012-05-29 12:17

A Westlife még tavaly októberében jelentette be, hogy 14 sikeres év után feloszlatják a fiúcsapatot. A srácok június 23-án egy nagyszabású koncerttel búcsúznak a rajongóktól, amelyet ráadásul Európa szerte mintegy 200 moziban sugároznak, így például Belgiumban és Norvégiában is láthatja a közönség az utolsó fellépést.

A BBC értesülései szerint a csapat egy rendkívül érzelmes koncertre készül, a tagok szerint az összes dal közben könnyek ülnek majd a szemükben.

Az 1998-ban létrejött fiúcsapat sikeres éveket tudhat maga mögött. A popegyüttes eddig több mint 44 millió lemezt adott el világszerte. Búcsúkoncertjükre perceken belül elfogytak a jegyek, ezért a szervezők június 22.-re egy bónusz fellépést terveznek, valamint az is a tervek között szerepel, hogy Ausztráliában és Dél-Afrikában is sugározzák a búcsúkoncertet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása