Kultography

Hollywood-i szuperprodukció kicsit másként: Move On

Hollywood-i szuperprodukció kicsit másként: Move On

Kultography írása itt: - 2012-05-28 15:00

Már kikerültek az első feladatok a „Move On“ című hollywoodi produkció internetes oldalára, amelyre magyarok is jelentkezhetnek. Asger Leth rendező és a stáb ötleteket vár, amelyeket beépíthet a nyáron több európai országban, köztük Magyarországon is forgó akciófilm cselekményébe.

Az első fázisban olyan feladatokra, szerepekre lehet jelentkezni, amelyek végigkísérik a sztorit, vagy a külföldi epizódokban jelennek majd meg, a későbbiekben pedig a magyar felhasználók kifejezetten az itthon forgatott epizódhoz járulhatnak hozzá. Már most keresik mindazokat, akik szívesen eljátszanák a Bécsi Operaház pénztárosának szerepét Mads Mikkelsen, a férfi főszereplő oldalán, saját zeneszámukat szeretnék hallani a filmben, vagy van egy jó ötletük egy ütős címlapsztorihoz. Sőt, akár egy kedvenc háziállat is feltűnhet a filmkockákon.

De nem csak amatőrök jelentkezését várják filmszerepre.  Asger Leth a napokban, a cannes-i filmfesztiválon hozta nyilvánosságra, hogy keresik a női főszereplőt, Mads Mikkelsen filmbéli partnerét egy tehetséges, lehetőleg színpadi vagy filmes tapasztalatokkal is rendelkező hölgy személyében, aki természetesnek, karizmatikusnak és kissé titokzatosnak is tartja magát.

Jelentkezés és további információ a produkció honlapján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása