Kultography

Fullajtár Andrea első rendezése a Katonában

Fullajtár Andrea első rendezése a Katonában

Kultography írása itt: - 2012-05-28 17:00

„Hét dal a pop, a rock és a slágerek világából, vers, próza - zene és irodalom. Ahogyan ők szeretik.” Áll az Áll a bál című előadás szinopsziságban. A darab május 30-tól látható a Kamra műsorán Bodnár Erikával, Borbély Alexandrával, Fullajtár Andreával, Pálmai Annával és Pálos Hannával.

Fullajtár Andrea egy évvel ezelőtt döntött el, hogy kipróbálná magát rendezőként is: "Minden színésznő álma, hogy olyan monológot, novellát, verset mondhasson, olyan dalt énekelhessen, ami a személyiségéhez közel áll, de erre a legritkábban nyílik alkalom." - mondta a színésznő a Színház.hu-nak adott interjújában. A klasszikus és mai slágerek mellett nagy szerepet kapnak a kortárs írók, költők is. Balla Zsófia, Esterházy Péter, Karafiáth Orsolya, Márai Sándor, Mecseki Rita Eszter, Petőcz András, Mesterházi Mónika, Mosonyi Alíz, Nemes Nagy Ágnes, Petri György, Tóth Krisztina, Varró Dániel és Závada Pál szövegek teszik színessé, változatossá és nem utolsó sorban maivá az Álla a bál hangulatát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása