Kultography

Februárban maratoni LGT-koncert az Arénában

Februárban maratoni LGT-koncert az Arénában

Kultography írása itt: - 2012-05-02 16:03

[caption id="attachment_24298" align="alignright" width="189" caption="Presser Gábor (Fotó: Juventus.hu)"][/caption]

Február 15-én újabb nagykoncertet ad az LGT. A banda 1992-ben búcsúzott el a közönségtől, azóta egy-két óriás fellépésen láthatta őket a közönség, például a Nyugati pályaudvari különleges LGT ünnepen, illetve a Sziget Fesztiválon. A zenekar ezeken a koncerteken több mint három órát zenélt, a 2013. februári fellépésen azonban úgy tervezik: minden eddiginél hosszabban játszanak majd.
– Most még nem tudjuk pontosan, hogy milyen hosszú lesz az esemény, nem szeretnénk előre kimondani, hogy rendben, akkor négy órát játszunk. Az biztos, hogy hosszabb lesz, mint az eddigi fellépések, de a pontos hossz majd csak később derül ki – mondta a Kultography.hu-nak Presser Gábor a koncertet bejelentő sajtótájékoztatón.

Februárban a zenélésé lesz a főszerep, jelenleg nem terveznek semmilyen vendéget, show-t, a zenekar négy tagjáé, Karácsony Jánosé, Presser Gáboré, Solti Jánosé és Somló Tamásé lesz a terep. A koncerten várhatóan a nagy slágerek mellett ritkábban hallható szerzemények is felcsendülnek majd.

Az Újrahasznosítás címet viselő koncertre a jegyeket május 3-án reggeltől lehet kapni, aki szeretne részt venni az eseményen, annak időben kell ébredenie, az LGT ugyanis jelenleg nem gondolkodik abban, hogy raádás koncertet szervez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása