Kultography

La Fanfare en Pétard május elsején az Akváriumban

La Fanfare en Pétard május elsején az Akváriumban

Kultography írása itt: - 2012-04-29 16:00

A La Fanfare en Pétard négy fúvósból és két dobosból áll, de időnként egy-egy lemezlovassal is kiegészülnek. Zenéjükben a balkáni dallamok keverednek ska-val, ragga-val, punk-kal, funk-kal, blues-zal, hiphop-pal, dub-bal, ami még egy kis francia utcazenével is meg van fűszerezve.

Nevükben a „pétard” szó - ugyanúgy, mint a magyar nyelvben - egyszerre jelent rakétát és spanglit. Tavaly a Fishing on Orfű-n  találkozhattunk velük, de jártak már nálunk többször is a PEN-en, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, a Frankofón napok keretén belül a Gödörben és az A38-on is. Igazi fesztiválzenekarnak számítanak. Hatalmas bulival várja a La Fanfare a mulatni vágyókat. Utánuk pedig a The Passenger fokozza tovább az este hangulatát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása