Kultography

Külföldi sztárok a Zöld Pardon színpadán

Külföldi sztárok a Zöld Pardon színpadán

Kultography írása itt: - 2012-04-11 10:10

A Zöld Pardon szervezői eddig igazán széles palettáról válogattak: 2007 óta fellépett itt számos elektronikus zenei előadó (Kosheen, Goldie, DJ Krush, EZ Rollers), dark metal zenekar (Paradise Lost), reggae- (Gentleman, Patrice) és hiphop-csapat (Delinquent Habits), de volt acid jazz legenda (Incognito) és világzenei nagyágyú (Tinariwen) is, a teljesen bekategorizálhatatlan előadókról (Living Colour, Dub Pistols) nem is beszélve.

Az idei felhozatal sem kevésbé színes és izgalmas: május 31-én az új helyszínen adja legelső hazai koncertjét Bob Marley ötszörös Grammy-díjas fia, Stephen Marley. Szintén először táncoltatja meg a hazai közönséget május 10-én a világ leggyorsabb kezű DJ triója, a brit Scratch Perverts. Ha nem is először, de biztos, hogy július 11-én a legtöbb hazai zenerajongó számára hozzáférhető módon láthatjuk a hardcore trash / punk iskolateremtő alapzenekarát, az újra aktív Suicidal Tendencies-t. Végül, de nem utolsó sorban, a közönség sok éves kívánságának eleget téve, június 21-én visszatér a brit The Toy Dolls is, akik épp öt évvel ezelőtt nyitották a külföldi fellépők sorát a Zöld Pardon történetében.

A koncertekre továbbra 400 és 800 forint közötti áron lehet majd jegyet venni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása