Kultography

James Bond nyitja meg a londoni olimpiát

James Bond nyitja meg a londoni olimpiát

Kultography írása itt: - 2012-04-03 10:20

Az idei évben három fontos esemény is történik Angliában, hiszen amellett, hogy idén a szigetország rendezi a XXX. Nyári Olimpiai Játékokat, a királynő trónra lépésének 60., James Bond, Őfelsége kedvenc titkos ügynöke pedig feltűnésének 50. évfordulóját ünnepli. Ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a filmbeli karakternek nagy szerepet szánnak az olimpián is.

James Bondot Erzsébet királyné rendeli a Buckigham Palotába, ahol különleges küldetéssel bízzák meg: a közkedvelt ügynök feladata ezúttal nem más, mint az Olimpia megnyitása. Bond helikopterre száll, hogy abból ejtőernyővel kiugorva megérkezzen az Olimpiai Stadionba.

A feladatot Az érkezés című rövid filmben valósítják meg, amelyben James Bondot Daniel Craig alakítja, a nyitóceremónia rendezője pedig az Oscar-díjas Danny Boyle lesz. A stáb a királynő személyes meghívására érkezett a Palotába, ahol a forgatás ideje alatt példátlan hozzáférést kaptak az uralkodó privát szobájához is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása