Kultography

Fesztivál az előítéletek ellen

Fesztivál az előítéletek ellen

Kultography írása itt: - 2012-04-02 17:00

A fesztivál célja, hogy megszűntesse az előítéleteket, növelje az emberek nyitottságát mások felé, amihez elengedhetetlen, hogy felismerjük: a bőrszín, a vallás, és a kulturális szokások eltérésének ellenére legbelül mindenki egyforma. Az elfogadás fontosságának üzenetét egy video- és mozispot keretében terjesztik. Az üzenetet egy igazi szép magyar népdal képviseli!

A Fesztivál különleges kulturális programokat és közösségi találkozóhelyeket teremt, amelyek keretében a távolról és közelről érkezett, hazánkban letelepedett külföldiek és az őket gyakran elutasító többségi társadalom, magyarok és nem magyarok közös élmények és közvetlen párbeszéd hatására közelebb kerülnek egymáshoz.

Az eseményen több érdekes program, koncertek, workshopok, játékfilmek, beszélgetések és kiállítások várják a látogatókat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása