Kultography

Olimpikonokkal táborozhatnak a gyerekek

Olimpikonokkal táborozhatnak a gyerekek

Kultography írása itt: - 2012-03-31 19:24

Az augusztus 13-tól 18-ig tartó tábor helyszíne a tatai edzőtábor lesz, amely az olimpikonjaink felkészülési helyszíne is. A táborban a gyerekek többek között az olimpiai eszmével ismerkedhetnek, emellett különböző sportágakat próbálhatnak ki az atlétikától az úszáson, a röpladán át, egészen a kézilabdáig. A sporttábor programját a Magyar Olimpiai Akadémia állította össze annak érdekében, hogy a mozgás öröme mellett a gyerekek, akik olimpikonokkal is találkozhatnak a táborban, minél többet tudjanak meg az olimpiai mozgalomról és az olimpiai eszméről.

A táborba 110 helyet nyereményjáték útján sorsolnak ki (termékek megvásárlásával lehet bekerülni), azonban 10 gyermeket az SOS Gyermkefalu lakói közül választanak ki.

A „Sporttábor gyermekének” elnevezésű akció kapcsán a Procter and Gamble és a Szonda Ipsos közös kutatást is készített a sportolási és szabadidős szokásokról. A felmérésből többek között kiderült: a családok közösen töltött szabadidejében a sport is megjelenik, a legtöbb időt játékkal, biciklizéssel, sétálással töltik, a negyedik legkedveltebb időtöltés azonban a televízió nézése.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása