Kultography

Ismert emberek gyűjtik az aláírásokat a családon belüli erőszak ellen

Ismert emberek gyűjtik az aláírásokat a családon belüli erőszak ellen

Kultography írása itt: - 2012-03-30 13:30

Önkéntes akció keretein belül öt helyszínen gyűjt majd aláírásokat többek között Ábel Anita, Bombera Krisztina, Csonka András, Gesztesi Károly, Németh Kristóf, Szekeres Adrienn és Tabáni István. A résztvevők Jaksity Kata felhívására csatlakoztak, aki maga is évek óta harcol a családon belüli erőszak ellen, és nyújt segítséget az áldozatoknak.

A közismert személyiségek célja, hogy népszerűségük segítségével minél több emberrel megismertessék a néhány hét óta tartó népi kezdeményezést, melynek célja, hogy 50 000 aláírás összegyűjtésével a parlament napirendre tűzze a családon belüli erőszak önálló bűncselekményként történő szabályozásának témakörét.

Ha te is szeretnél aláírásoddal a kezdeményezés mellé állni, az Aréna Plázában Jaksity Katával, Bombera Krisztával, Gesztesi Károllyal, Tarjányi Péterrel és Kandász Andreával találkozhatsz, a Westendben Ábel Anita, Farkasházi Réka, Szabó Győző, Szekeres Adrienn, Tabáni István és Danny Blue vár, míg a Mammutban Németh Kristóf, Vándor Éva, Csonka András és Katus Attila segíti a kezdeményezést. Az aláírásgyűjtés minden nap délután 4 és este 9 óra között tart majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása