Kultography

A Budapest Klezmer Band is fellép a kaposvári művészeti fesztiválon

A Budapest Klezmer Band is fellép a kaposvári művészeti fesztiválon

Kultography írása itt: - 2012-03-02 12:30

A Kaposvári Tavaszi Fesztivál utódrendezvényének tekinthető összművészeti rendezvénysorozat keretében fellép a 20 éves Budapest Klezmer Band, a már 55 éves múltra visszatekintő Benkó Dixieland Band, a Kaposvári Szimfonikus Zenekar és a Kelemen Kvartett is - közölte Horváth Gáborné, az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója a programokról tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

A képzőművészet kedvelőit Jovián György Munkácsy-díjas festőművész kiállítására várják, a költészet iránt érkelődőket pedig a Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság esti beszélgetéseire.

A programsorozatot a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége, a KÓTA Aranypáva nagydíjas gálaműsora nyitja meg, és a Somogy Táncegyüttes Táncszínháza zárja A Pál utcai fiúk című regény tánc-adaptációjával.

A rendezvényeknek az Együd Árpád Kulturális Központ és a Szivárvány Kultúrpalota ad otthont.

Forrás:MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása