Kultography

Zene mellett fénykoncertek az A38 Hajón

Zene mellett fénykoncertek az A38 Hajón

Kultography írása itt: - 2012-02-28 13:20

Fényfestés, műhelymunka és fénykoncertek: az elmúlt több mint egy évben tíz koncert és installáció jöhetett létre az MVM és az A38 Hajó együttműködésében. 2012-ben stílszerűen éppen egy tucatnyi rendezvény, hat Fényműhely és hat Fényfestés várja az audiovizuális élményekre nyitott fiatalokat.

Az A38-MVM Fényműhely rendezvényein a szervezők teljesen egyedi hangulatot teremtenek. Az úszó klub külső és belső tereit kihasználva, fénytechnika, geometriai formák és egyéb vizuális elemek használatával olyan látványt teremtenek, amely organikusan illeszkedik a zenei produkcióhoz, tovább erősítve az élményt. A Fényműhely gyorsan Budapest egyik nemzetközileg is ismert, a kulturális turizmus számára is jelentős részévé vált.

Az A38-MVM Fényműhely programsorozat idén is különleges estékkel, legendás előadókkal várja a fiatalokat:
•    március 30-án a Kiscsillag és a Konyha zenekarok,
•    április 19-én Hegedűs János „Seki”, az egykori Másfél basszusgitárosának új projektje, a Myster Möbius (F/H), valamint a Tegnapután és a Grabanc zenekarok,
•    május 25-én a VHK koncertje ad különleges élményt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása