Kultography

Több mint 6 millióan nézték a BRIT Awards közvetítését

Több mint 6 millióan nézték a BRIT Awards közvetítését

Kultography írása itt: - 2012-02-23 11:59

Idén átlagosan 6,2 millió ember nézte a BRIT Awards közvetítését az ITV1-en, illetve annak "catch-up" csatornáján, az ITV1+1-en. Amennyiben az utóbbi adatait kizárjuk az értékelésből, akkor is mintegy 5,9 millió ember nézte végig a ceremóniát.

A közvetítés után az ITV 170 panaszlevelet kapott azért az incidensért, amit a helyszínen is hatalmas fújolás övezett: Adele – a két díjat is bezsebelő énekesnő – köszönőbeszédét félbeszakították a rendezők, mire ő megígérte, hogy jövőre is eljön, majd középső ujját a kamerába mutatta.

A panaszokra reagálva a csatorna nyílt levélben kért bocsánatot az énekesnőtől: „Sajnálatos módon az idő sürgetett, váltanunk kellett. Szeretnék elnézést kérni az énekesnőtől a félbeszakításért!” – mondta az ITV. „Sajnáljuk a történteket és a legmélyebb bocsánatkérésünket küldjük Adele-nek, amiért félbeszakítottuk az ő nagy pillanatát”. – tették hozzá.

A műsorvezető James Corden is hangot adott sajnálatának, és elmondta, mennyire rosszul érintette, hogy ilyen parancsot kellett teljesítenie.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása