Kultography

Filmvetítéssel egybekötött táncprodukció a Művész moziban

Filmvetítéssel egybekötött táncprodukció a Művész moziban

Kultography írása itt: - 2012-02-11 11:10

"Mindannyian várunk Valakire. Valakire, kiről úgy hisszük, hogy majd mindig velünk lesz. Életünk végéig. Mikor félünk és elbújnánk. Ott lesz. És akkor is ott lesz, mikor boldogok vagyunk. Ösztönből keressük Őt..." A PR-Evolution Dance Company legújabb performansza rendhagyó módon már a Művész mozi nézőtéri várójából indul. Különböző helyzetekre, érzésekre épülő „történeteknek” lehetünk szemtanúi, melyek során nagy szerepet kap a humor is. Az előadás során a táncosok megszüntetik a hagyományos színpad-nézőtér választóvonalat, hogy létre jöhessen egy sokkal interaktívabb előadásforma.

A táncprodukció része Emmanuel Mouret A szerelem művészete című film premier előtti vetítése. Az est folyamán lehetőség nyílik az ismeredésre, a randevú cafe internetes portál jóvoltából. A legszerencsésebbek pedig értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása