Kultography

Nem kell a szerbeknek Angelina Jolie új filmje

Nem kell a szerbeknek Angelina Jolie új filmje

Kultography írása itt: - 2012-02-06 18:00

Jolie első rendezését, a „Vér és méz földjén” című filmet mégsem mutatják be Bosznia-Hercegovina szerbek lakta részén, érdeklődés híján ugyanis törölték a film premierjét a boszniai Szerb Köztársaságban, miután ott „senki sem akarja megnézni ezt a szemetet". – fogalmazott Vladimir Ljevar filmforgalmazó.

Az 1992 és 1995 között, a délszláv háború idején egy internálótáborban játszódó film egy szerb katona és egy bosnyák lány történetét mutatja be, amit a decemberi előzetes vetítések alkalmával méltatott is a közönség. Szarajevóban február 14-én lesz a film premierje, ahol Angelina és Brad Pitt is jelen lesz.

Az újdonsült rendező első filmjének készítése során sok akadályba ütközött, hiszen a filmezést is megtiltották számára Boszniában, a hatóságok visszavonták az engedélyeket, ezért kényszerültek végül Budapesten forgatni. Ezen kívül pedig plagizálással is megvádolták Jolie-t: James Braddock horvát szerző állítja, hogy a színésznő által magáénak vallott filmet valójában az ő könyve alapján készítették.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása