Kultography

Musicalként éledhet újra a Vissza a jövőbe

Musicalként éledhet újra a Vissza a jövőbe

Kultography írása itt: - 2012-02-06 09:32

Persze kérdés, hogy jó lenne-e ha a ma már kultfilmnek számító Vissza a jövőbe a napjainkban igen divatos, musical formában éledne újjá. Sok rajongó azonban nem örül a hírnek: szerintük a könnyed színpadi műfajjal elveszne a film lényege. A rajongói negatív negatív érzéseket erősíti az is, hogy a darab csupán egy lenne a sok közül, hiszen több film zenés változata készül a Broadwayra. A Dr. Szöszit már évekkel ezelőtt bemutatták, a tavalyi év egyik nagy őrülete volt a U2 zenéjével készült Pókember, a közeljövőben várható musical a Rockyból (Hamburgban 2012 novemberére tervezik a bemutatót), a Ghostból (Londonban már játsszák, New Yorkban márciustól látható) és az Austin Powersből is.

A Michael J. Fox főszereplésével készült film első része 1985-ben jelent meg, majd ezt követte az 1989-es második és 1990-es harmadik rész.  Arról egyelőre nincs információ, hogy mikorra tervezik a musical bemutatóját, illetve még az alkotógárdáról, a szereplők kilétéről sincs semmi hír.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása