Kultography

300 forintos diákjegyek az Operában

300 forintos diákjegyek az Operában

Kultography írása itt: - 2012-02-01 12:00

Az Operaház március 1-jétől bevezeti a 300 forintos diákjegyek árusítását. Előadásonként százhúsz darab jegyhez kedvezményesen juthat hozzá a fiatal közönség. A kakasülőre szóló jegyek az előadások kezdete előtt két órával, érvényes diákigazolvány felmutatásával vásárolhatók meg a pénztárban.

A tavaly decemberi műsorkínálatban szereplő négy operát és a Denevér nagyoperettet, valamint A diótörőt egy hónap alatt több mint 42 ezer néző tekintette meg. A rekordszámú, összesen harmincöt előadás mellett a közönségbarát akcióknak (közöttük a jótékony célú karácsonyi szabadtéri programsorozatnak) köszönhetően az Operaház iránti érdeklődés oly mértékben megnőtt, hogy minden idők egy hónapra eső legmagasabb nézőszámát könyvelhette el az intézmény - tájékoztatta az MTI-t a dalszínház.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása