Kultography

Téli hangulatok a Starbucks kávékban

Téli hangulatok a Starbucks kávékban

Kultography írása itt: - 2011-11-09 16:05

Második alkalommal vehetik a kezükbe a magyar SB-rajongók az ünnepi poharakat, amelyek idén is jellegzetes karácsonyi pirosba öltöztek. De természetesen az igazi különlegességek csak innen kezdődnek, hiszen öt új ízkombinációval dobhatjuk fel a napunkat, legyen szó akár egy találkáról, vagy egy irodába rohanás közben felkapott koffein-utánpótlásról.

A kávézó vendégei ismét kérhetik kedvenc Toffee Nut Latte kávékülönlegességüket, melyet az eszpresszó és gőzölt tej találkozásán túl karamell és a pirított dió tesz ellenállhatatlanná. Az Áfonyás fehér mocha fehér csokoládéval ötvözve, tejszínhabbal és vörös áfonyás cukorral díszítve egyszerre esztétikai és gasztronómiai élmény. A tavaly már nagy sikert aratott Gingerbread Latte is elérhető idén, ezt azoknak ajánljuk, akik nem tudják elképzelni a telet mézeskalács nélkül.

Természetesen a forró italokon kívül néhány új sütemény is vár ránk, a kávénk mellé jó párosítás lehet a fűszeres ízesítésű karácsonyi muffin, vagy a diós csokoládés torta, melyet egy csepp Jack Daniels whisky bolondít meg.

Idén sem maradhat el a Starbucks-karácsony ünnepi szemes kávék nélkül. Ezt a cég 1984-ben kezdte el árulni, és különlegessége, hogy minden évben egy kicsit más. A Christmas Blend ebben az évben édes-fűszeres ízvilággal várja a kávézó vendégeit. A másik versenyző a Christmas Blend Espresso Roast édes karamell ízével és gyógynövényes fűszerességével különleges élményt nyújt a kávékedvelőknek.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása