Kultography

Jack Daniel’s fotókiállítás a Millenárison

Jack Daniel’s fotókiállítás a Millenárison

Kultography írása itt: - 2011-11-06 09:13

„Minden nap, amikor csináljuk, a lehető legjobban csináljuk.” - Ez a legfontosabb utasítás, amit Jack Daniel halála előtt adott az egyedülálló Tennessee whiskey elkészítéséhez. Az 1866 óta ugyanabban a lynchburgi lepárlóüzemben, ugyanabból a forrásvízből, ugyanazzal az eljárással készülő Jack Daniel’s Old No. 7-nek egyedül a külseje újul meg.

A Jack Daniel’s ezt a változást egy szabadtéri, ingyenes fotókiállítással ünnepli, amelyen 22 darab fényképet láthatnak az érdeklődők, ezek révén a lynchburgi üzemben készülő Tennessee whiskey előállításának folyamatába pillanthatnak be. A Millenáris Parkban, a Teátrum és a Fogadó között kiállított képek és a hozzájuk kapcsolódó rövid magyarázatok november 4. és december 2. között tekinthetőek meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása