Kultography

Nem várható szólóalbum az R.E.M. egykori frontemberétől

Nem várható szólóalbum az R.E.M. egykori frontemberétől

Kultography írása itt: - 2011-10-31 13:00

Szűk másfél hónapja jelentette be az R.E.M., hogy három évtized után feloszlik a banda, most olyan hírek láttak napvilágot, mely szerint Michael Stripe részéről nem várható, hogy szólóalbumot ad ki a közeljövőben. Ezt Mike Mills, a csapat korábbi gitárosa osztotta meg újságírókkal. Szerinte Michael a jövőben inkább művészeti és fotográfiai tevékenységére szeretne koncentrálni. Nem hiszem, hogy Michael szenvedélye jelenleg a zenében rejtőzne, szerintem inkább a vizuális művészetekben szeretne jelen lenni. Arra számítok, hogy egy csomó szobrot és képet fog készíteni, ez áll most érdeklődésének középpontjában" - nyilatkozta Mills.

Az egykori banda egyébként a jövő hónapban készül egy feloszlás utáni válogatásalbumot kiadni "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982 – 2011" címmel, amelyen várhatóan lesz egy-két teljesen új szám is. Ezeket a Collapse Into Now című legutolsó albumuk után rögzítették.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása