Kultography

Az Ikreket léptették le az X-Faktor mentorai

Az Ikreket léptették le az X-Faktor mentorai

Kultography írása itt: - 2011-10-29 23:00

A műsorban ezúttal tényleg remek mezőnyt láthattunk és hallhattunk, Muri Enikő egyértelműen eddigi legjobb formáját hozta és a mentorok szerint ő volt a lányok között is a legjobb. A közönség előtt sikeres produkcióik ellenére a mentorok egyébként Kováts Vera és Kocsis Tibor előadását is változóan értékelték.

Párbajozni ezúttal Geszti Péter két csapata, az Ikrek és a Rocktenors maradtak, akik közül az utóbbiak már másodszor kerültek csörtehelyzetbe - az eredményhirdetéskor hosszú percekig négyen fonódtak egymás karjaiba. A lányok Balázs Fecó egyik dalával, a fiúk a Queen egyik örökzöldjével küzdöttek a továbbjutásért. Végül a mentorok vegyesen szavaztak, Feró volt az, aki a Rocktenorst küldte volna el, míg Malek Miklós és Keresztes Ildikó a lányokat ítélte gyengébbnek. A szakemberek ezúttal sem bízták a közönségre a döntést; Geszti Péterre hárult a feladat, hogy eldöntse, kiket is ejt ki: az Ikreknek kellett távozniuk a tehetségkutató műsorból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása