Kultography

A Gondnokság - színházi sitcom sorozat a Katonában

A Gondnokság - színházi sitcom sorozat a Katonában

Kultography írása itt: - 2011-10-29 19:20

A színház honlapján található tájékoztatás szerint a Gondnokságot a nagy érdeklődésre való tekintettel, a vasárnap 19 órakor kezdődő premier után 21 órától még egyszer műsorra tűzik. A Dömötör András és Kovács Dániel által rendezett sorozat második része november 24-én 20 és 22 órai kezdettel látható a Sufniban.

A nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező előadás egyedülálló színházi kísérlet, amely napjaink Magyarországának eseményeire reflektál. A főszerepben az ország sorsát irányító szupertitkos földalatti csoporttal, akik mindent tudnak és mindent látnak. A produkcióban Dankó István, Kocsis Gergely, Ötvös András, Pálos Hanna, Rajkai Zoltán és Rezes Judit is szerepel.

Mint írják, a soroztában fény derül a titokzatos Gondnokság ténykedésére. "Epizódonként mindössze másfél napnyi próba áll rendelkezésre, így a színészek improvizációi fontos szerephez jutnak."

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása