Kultography

GoubAmerika – USA Nap a Goubán!

GoubAmerika – USA Nap a Goubán!

Kultography írása itt: - 2011-06-30 11:30

Ezért most vasárnap a színes, bazári hangulatot a megszokott kiállítóink mellett az amerikai zene, gasztronómia, portékák és az amerikai kultúrát bemutató fellépők, performanszok is biztosítják.

Lesz hot-dogos, színes nyalókák a SugarShoptól, amerikai borok kóstolása a selection.hu borszaküzlettől, amerikai képregények, élő koncert Broadway-slágerekkel és egy különleges „BigApple” verseny, amelyre "goubás" kiállítóink kreatívabbnál kreatívabb almás termékekkel készülnek. Minden látogató, aki leadja szavazatát kedvenc almás termékére, kap egy 10% kedvezményt biztosító kupont amit a vásárban felhasználhat.

A Gouba – Gozsdu Bazár minden vasárnap várja látogatóit 10 és 19 óra közt a Gozsdu udvar passzázsában a Dob u. 16 és a Király u. 13 között színes portékával, bazári falatokkal és vidám utcazenészekkel.

Ingyenes program!

További információ:

www.gouba.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása