Kultography

Zavartalanul működik a Metapay Fesztiválkártya

Zavartalanul működik a Metapay Fesztiválkártya

Kultography írása itt: - 2011-06-29 17:05

fesztiválkártyaA VOLT Fesztivál első napján, kedden 10 ezer látogató használta zökkenőmentesen a Metapay Fesztiválkártyát, amely használói számára könnyebbé, s gyorsabbá teszi a fizetést. A látogatók egy műanyag kártyát kapnak, s az arra feltöltött összeget költik a rendezvény során: a terminálokhoz érintett kártyák segítségével kerül kifizetésre a vásárlás.

Könnyen gyűrődő és elveszthető papírpénz és átláthatatlan kupon egységek helyett a fizető terminálokon világosan nyomon követhető a rendelkezésre álló egyenleg, s a rendszer pillanatok alatt lebonyolítja a fizetést. Az elektronikus rendszer a vásárló számára is ellenőrizhetővé teszi a fizetés folyamatát, hiszen kártya egyenlegét bármelyik terminálon ellenőrizheti és vásárláskor a szeme láttára terhelik meg a fizetendő összeggel.
Amennyiben a fesztivállátogató egy egyszerű regisztrációt is elvégez, elvesztése esetén a kártya (mint egyfajta elektronikus utalvány) megőrzi a rajta levő értéket, s azonnal pótolható.

Ez az egyedülálló fizetési megoldás teljes egészében magyar fejlesztés, és teljesen biztonságos rendszer, amely remélhetőleg a még felszabadultabb bulizáshoz járulhat hozzá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása