Kultography

Jubileumi koncertet ad a KFT együttes

Jubileumi koncertet ad a KFT együttes

Kultography írása itt: - 2011-04-20 08:00

A december 28-i jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig, de áthangszerelt meglepetés-dalokkal is készül az eredeti felállásban színpadra lépő együttes.

A nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert együttes, hiszen áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a fiúk a nem mindennapi Ufóshow-ra. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András tehát már gőzerővel készül a december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli összegző nagykoncertre, ám tovább egyelőre nem terveznek.

„Olyan show-ra készülünk, amilyen még nem volt, és nem is lesz. Egy látványos színpadi produkciót tervezünk, amely összefoglalja az elmúlt harminc évet, s amelyben visszanyúlunk a gyökerekig. A KFT első fellépése ugyanis egy szobabelsőben játszódó komplett színházi előadás volt, ahol Somorjai néni, a tömött bajszú takarítónő sepregetett. Hagyománnyá vált, hogy mindig kitalálunk valami érdekes dolgot, így szerepelt már a koncertjeinken ún. szenvedőgép is, amely egy könnyező szekrény volt. Ezúttal is rengeteg színházi megoldással és meglepő látványelemmel készülünk.” – árulta el a tőle megszokott humorral Laár András.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása