Kultography

Seal-koncert lesz júliusban

Seal-koncert lesz júliusban

Kultography írása itt: - 2011-04-11 12:53

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak“ nevez. A Budapest Sportarénában is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, amelyet klasszikus soul-számok követnek.

A nemzetközileg elismert énekes és dalszerző, Seal legújabb albuma Seal 6: Commitment címmel tavaly szeptemberben jelent meg világszerte, így hazánkban is. Az első kislemez, a "Secret" egy megható ballada, amely a művész egyik legjobb szerelmes dala lett.

A koncert július 3-án, este 20 órakor lesz a Budapest Sportarénában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása