Kultography

Komoly feltételekhez kötötték a Sziget megrendezését

Komoly feltételekhez kötötték a Sziget megrendezését

Kultography írása itt: - 2011-04-06 21:30

Nem jár rosszul a fesztivállal Budapest, ez derül ki abból a megállapodásból, amelynek megkötésére a mai napon kapott felhatalmazást Tarlós István főpolgármester. A korábbi években a Sziget fesztivál szervezői számára a Fővárosi Önkormányzat ingyenesen biztosította a közterületet, idén azonban a július 18-tól augusztus 30-ig terjedő időszakra 50 millió forintot kénytelenek fizetni - tudta meg a hirado.hu.

Emellett a cégnek több szolgáltatást is meg kell rendelnie fővárosi, önkormányzati érdekeltségű cégektől - így várhatóan fizetniük kell BKV-buszjáratok és a szentendrei HÉV éjszakai üzemeltetéséért, illetve szolgáltatásokat kell megrendelniük a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-től, a Budapesti Vidám Park Zrt.-től, valamint a Fővárosi Állat- és Növénykerttől is. Ez a gyakorlatban várhatóan azt jelenti, hogy a különböző Sziget-bérletek 30-50 százalékos kedvezményt biztosítanak majd az említett fővárosi létesítményekben. Az MTI úgy tudja, hogy - elsősorban a külföldieknek - speciális Budapest-karszalagot ajánlanak, amellyel az említett szolgáltatásokat igénybe lehet majd venni.

A megállapodás továbbá tartalmazni fogja azt is, hogy Budapest városa a Sziget főszponzori támogatójának minősül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása