Kultography

Óbudán koncertezik az After Crying

Óbudán koncertezik az After Crying

Kultography írása itt: - 2011-03-29 11:02

Igazi zenei csemegére számíthat a közönség április 1-jén az Óbudai Kulturális Központban fellépő ünnepeltektől. Az este 7 órakor kezdődő előadáson a zenekar 25 éves fennállását ünnepli - őket egyébként szoros szálak is fűzik a III. kerülethez.

Az After Crying zenekar fantasztikusan képzett, minden műfaj iránt fogékony és nyitott zenészekből áll. Szárnyaló képzeletüket nem köti gúzsba megszokás vagy a megfelelni akarás. Ahol a számok hossza épp oly változó, mint a műfajuk, és mégis néhány hang elég hozzá, hogy tudjuk, ők állnak a színpadon. Mára pont ez a jó érzékkel vegyített, igényes sokszínűség lett a védjegyük, ahol a harmónia az úr és a mondandó a legfontosabb.

Az After Crying tagjai: Bátky Zoltán – ének; Egervári Gábor – szövegek, koncerthang, fuvola; Lengyel Zoltán – zongora, szintetizátor, Madai Zsolt – dobok, Pejtsik Péter – cselló, basszusgitár; Torma Ferenc – gitár, szintetizátor, Winkler Balázs – trombita, cink, szintetizátor.

Egy­fajta „kor­szerű komoly­zene” ez, amely egy­szerre kíván saját kora közön­sé­gé­nek és az örök­ké­va­ló­ság­nak szólni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása