Kultography

Megszállottak a Budapest Fringe fesztiválon

Megszállottak a Budapest Fringe fesztiválon

Kultography írása itt: - 2011-03-24 21:37

Április 3-án a Thália Színház Új Stúdiójában a Főnix Színházi Műhely is részt vesz a Fringe 2011 fesztiválon Megszállottak c. előadásával, amely egy fiatal rendező, Baku György által megálmodott szürreális borzongás.

Élnek közöttünk olyanok, akinek a lelkében akkora a sötétség, hogy a mi szívünk is nyugtalanná válik, ha a közelünkben vannak. Ezeket az embereket szokás úgy hívni, hogy született gonosz vagy pszichopata, esetleg azt mondjuk rájuk megszállta őket a sátán. Félünk, nehogy bántsanak minket vagy szeretteinket. Valójában persze nem ettől kellene rettegnünk, hanem sokkal inkább attól, hogy egyszer a mi szívünket is elborítja az a sötétség, ami az ő lelkükben él...

A Főnix Művészeti Műhely 1998 óta működik Budapesten, alapítója Bicskei Kiss László, színész, rendező, a Magyar Kultúra Lovagja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása