Kultography

Gasztrotúra Sopronban

Gasztrotúra Sopronban

Kultography írása itt: - 2011-03-21 09:25

Az esemény március 26-án és 27-én a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban kerül megrendezésre, ahol változatos programokkal és ízekkel várnak mindenkit. Itt lesznek a Nagyrécsei Főzőasszonyok, hogy elkalauzoljanak minket a dödöllétől a paprikás perecig. Biztosan találkozhatunk szekszárdi borokkal is, amelyek Szabó Lőrinc versidézetekkel kísérve fogyaszthatunk el. A vásári forgatagban találkozhatunk tésztaszobrásszal, karamelldíszekkel, tojásfestőkkel, megnézhetjük a tavalyi Ízutazásról készült fotókiállítást, de akár egy grillázsvarázslóval is összefuthatunk.

A kötetlen programok mellett március 26-tól előadások és kóstolók is lesznek, többek között hallhatunk a sörcsapolásról, a csokoládékészítésről, és lehetőségünk lesz pálinka és méz együtt kóstolására is. Március 27-én pedig megtudhatjuk, hogyan készül a soproni pezsgő, megismerhetjük a Bakos marcipán tradícióit vagy éppen bort és csokoládét kóstolhatunk.

Március 26-án regionális kuktacsata és séfpárbaj is lesz, melynek eredményét másnap hirdetik ki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása